Hoe Lisette zelf uiteindelijk een merk werd

Het was op 26 april dat Lisette 50 kaarsjes mocht uitblazen. Met grote angst voor opblaasbare Sara’s, pamfletten met 3 x toeteren, of een ballonnenboog voor het stadse appartement vluchtte ze naar de mondaine kustplaats Petten. Al weken voor vertrek had ze duidelijk gemaakt niet thuis te zijn die bewuste dag. Toch waren er mensen die haar het weekend ervoor al wisten te overvallen met kaarten, boeketten en overdreven oude kaas uit de Middenbeemster. Overdreven lekker ook, trouwens. Haar Branddoctors collega’s hadden haar een zware tas meegegeven met de boodschap om die vooral mee te nemen richting côte de la mer du Nord.

>> LEES VERDER >>

Waar was jij 1 juni 2020?

Eindelijk was het dan weer zo ver. Na zo'n acht weken fysieke cultuur onthouding gingen vandaag overal de deuren weer open. En ik stel me zo voor dat dit een memorabele dag gaat worden. Dat we over 10 jaar, als we terugkijken precies nog weten waar we waren die 1e juni van 2020. Dát ik 1 juni naar een museum zou gaan was evident. Welke het werd heb ik mijn dochter laten bepalen: Museum Voorlinden in Wassenaar.

>> LEES VERDER >>

Liever van het paard gevallen dan…

De helft van mijn tijd werk ik voor Branddoctors Mixe, een merk en innovatiebureau gespecialiseerd in de zorg. Het perspectief van de mens is daarbij altijd ons start- en eindpunt. Met ons werk hopen wij mensen te raken. Daarom werken wij het liefst zo veel mogelijk samen met diegenen om wie het draait: patiënten, medewerkers, en verwijzers. In menig traject spelen patiënten-ervaringen een grote rol en leiden vaak naar een helder inzicht. Zo af en toe ben je opeens zelf patiënt.

>> LEES VERDER >>